Goud inkoop team

Goud inkoop team van WijKopenGoud.nl

Met meer dan 40 jaar ervaring in de in en verkoop van oud goud zijn wij met recht een goud inkoop specialist te noemen. De interesse in deze tak van de juweliersbranche komt mede voort het hergebruiken van oude sieraden en het duurzaam verwerken van oud goud naar de meest pure vorm van het goud.  

Expert op gebied van goudprijs taxatie

Door deze interesse kunnen bij u een goed beeld geven wat uw sieraden waard zijn in een korte tijd en doordat er veel mensen bij ons aanbieden kunnen wij u een juiste prijs bieden voor oud goud en zelfs boven de goudprijs voor bruikbare sieraden.

Goud inkoper en mede-eigenaar Julian Oosterloo

  Juwelier, opvolger van het bedrijf en ervaringsdeskundige mbt in en verkoop van sieraden, Julian helpt u graag met uw vragen mbt speciale sieraden en horloges en neemt graag de tijd om uw oude goud rustig met u door te kijken voor de huidige verkoopwaarde.  

Goud inkoop medewerker Mandy Loos

Afgestudeerd juweliersmedewerkster en erg bedreven in het taxeren van sieraden, uw oude goud en sieraden bekijkt ze met u in alle rust om tot een goed eindresultaat te komen. Mandy beheert tevens de voorraad voor www.2ehandssieraden.nl
Uniek goud inkoop systeem!
ons unieke goud inkoopsyteem is super makkelijk in gebruik. Ga naar de online calculator en u krijgt meteen een vrijblijvende offerte in uw mailbox. Na ontvangst van de mail, kunt u direct een afspraak met ons maken in de winkel. Wij toetsen nog een keer de goud of zilver karaat gehalte. Als alles klopt keren wij direct uw geld uit voor uw oude goud. Wij kopen veel goud in en zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Wij zien u graag in onze winkel in Monnickendam of helpen u graag telefonisch en per mail verder!