Goud inkoop

Goud inkoop hoogste Goudprijs!

Onze goudprijs is direct gekoppeld met de wereldwijde goudkoers. Zo bent u gegarandeerd van een eerlijke en actuele goudprijs. Het mooie van onze goud calculator is dat u meteen ziet wat uw oude goud en zilver waard is. U krijgt direct een offerte in uw mailbox. Kom naar ons Goud inkoop kantoor in Monnickendam, al 40 jaar uw vertrouwde goud inkoop adres.

Wat voor Goud inkoop doen wij?

Op wijkopengoud.nl kunt u terecht voor de verkoop van al uw goud, zilver en oude horloges. Heeft u in een lade nog sieraden liggen die u nooit omdoet of een verzameling munten die toch vooral in de weg ligt? Wij kopen al uw gouden sieraden, munten, tafelwerk, kronen, etc. en geven u de beste prijs ervoor in contanten. Daarnaast kopen wij het “afval” in van goudsmeden, stans en gietresten van edel materialen, afval en slijpsel van tandtechnische laboratoria.

Welk goudkaraat kopen wij in?

Wij hebben goud inkoop van 8 karaat oplopend tot 24 karaat en maken altijd gebruik van de actuele wisselkoers. Wij informeren onze klanten graag goed en u kunt dan ook op onze website nieuwsberichten vinden over de stand van de goudkoers. Vaak kunt u bij ons tot €10,- meer voor uw goud krijgen dan bij vele van onze concurrenten. Daarnaast rekenen wij geen smeltkosten en trekken wij ook geen geld af wanneer uw goud niet gekeurd is. Ook hoeft u zich niet druk te maken om goud dat beschadigd of kapot is. Zorg dat u zich goed oriënteert en tel uit uw winst!

Waar vind u ons goud inkoop kantoor:

Onze winkel bevindt zich in Monnickendam en u kunt altijd even langskomen of een afspraak maken. Wij taxeren gratis en vrijblijvend uw artikelen. Ook kunt u uw goud per aangetekende post naar ons opsturen. Wanneer u het bedrag van uw verkochte goud in onze winkel besteed, dan krijgt u 20% korting op bijna al onze artikelen! Alvast bedankt voor de interesse in onze winkel! Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Ga direct naar onze online goud inkoop calculator of kom direct naar ons Goud inkoop kantoor in Monnickendam