Horloge inkoop

Horloge Inkoop Nederland

Naast gouden sieraden en zilveren sieraden kopen wij ook horloges bij Horloge inkoop Monnickendam. Alle soorten horloges tegen de hoogste prijzen!

Wat voor horloges kopen wij in?

Of uw horloge nu oud of nieuw is, merk of geen merk, goud, zilver of van een ander materiaal, wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend. Het inkopen van horloges gaat via het plaatsen van een bod. Wij betalen al onze inkopen contact uit. Voor goud of zilver in uw horloge gebruiken wij de koers van die dag. Wij raden al onze klanten aan zich goed te oriƫnteren in de verschillende inkopers, maar zijn ervan overtuigd dat u op wijkopengoud.nl een van de beste prijzen zult vinden. Verder bieden wij u een mooie aanbieding; besteed het bedrag dat u voor uw horloge krijgt in onze winkel met 20% korting op bijna al onze artikelen.

Hoe kan ik terecht bij horloge inkoop Monnickendam?

Onze winkel is gevestigd in Monnickendam en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Er is in de straat genoeg gratis parkeergelegenheid en een parkeerplaats op 30 meter afstand. U bent altijd welkom om ons een bezoek te brengen of om een afspraak te maken. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar 0299 700 221. U hoeft niet per se bij ons langs te komen, u kunt ook uw horloge of gouden en zilveren voorwerpen per aangetekende post naar ons opsturen.

Jarenlange ervaring in de winkel!

Met meer dan veertig jaren ervaring kunnen wij u de beste service bieden en de juiste prijs voor uw oude horloge, gouden of zilveren voorwerpen. Kom langs voor een gratis taxatie en weet precies waar u aan toe bent. Wij helpen u graag!

 

Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze contactpagina en klik hier. Wij helpen u graag!