Zilver inkoop

Naast goud, diamant en horloges, kopen wij ook uw zilveren voorwerpen in. Wilt u de beste prijs voor uw zilveren tafelwerk, sieraden, horloges, munten of miniaturen? Dan moet u bij wijkopengoud.nl zijn. Ook wanneer uw zilver beschadigd, vies, versleten of kapot is, kunt u bij ons terecht. Wij bieden voor al uw zilveren voorwerpen de geldende koers en rekenen geen extra taxatie- of smeltkosten. Vaak komt dit neer op een prijsverschil van enkele euro’s in vergelijking tot andere inkopers. Daar komt nog bij dat u bij ons in de winkel op bijna alle artikelen 20% korting krijgt wanneer u het bedrag van uw verkochte zilver bij ons uitgeeft.

Wij raden al onze klanten aan zich goed te oriënteren wat betreft de verschillende inkopers en mogelijkheden. In onze winkel bent u altijd welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw zilveren voorwerpen. Uw zilver kunt u in onze winkel persoonlijk inleveren, maar u kunt het ook per aangetekende post aan ons opsturen. Wij zijn gevestigd te Monnickendam en u kunt met de auto makkelijk en gratis parkeren in de straat. Ook is er binnen 30 meter een groot parkeerterrein. Wilt u er zeker van zijn dat wij de tijd hebben om u goed te helpen? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze website of bel ons op 0299 700 221. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend.

Kom eens langs in onze winkel en ontdek wat uw oude zilver, goud of horloge nog waard is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.